Wat Is Een Security Audit?

Wat zijn de belangrijkste doelstellingen van een security audit? - kwetsbaarheden te identificeren, het verbeteren van veiligheidsmaatregelen - om de veiligheid houding evalueren en bepalen hun naleving van de veiligheid, enz.

Wat zijn precies bedoelen met veiligheidscontroles in deze context? - web wedstrijden - webapplicatie penetratie testen - webapplicatie vulnerability scans - web application security checks. - webapplicatie audit log. En wat zijn de belangrijkste toepassingen van deze controles?

Security audit kan grofweg worden gecategoriseerd als web-based of offline gebaseerd. Web-based controles worden uitgevoerd door de mensen, deskundigen, teams en organisaties die kennis en deskundigheid op het uitvoeren van web-based security audits, terwijl de offline gebaseerde audits worden meestal gedaan door professionals die ervaring hebben in het uitvoeren van handmatige security audit, meestal met behulp van gereedschappen zoals penetratie testen, debuggen en monitoring software.

Veiligheidscontroles worden geleverd met vele niveaus van gevoeligheid, afhankelijk van de aard van de website, veiligheidsmaatregelen genomen en beveiligingsbeleid gevolgd. De reikwijdte van deze controles zijn vrij breed, zodat u nooit iets klein of onbelangrijk kunnen vinden in een van hen, maar het is mogelijk om kleine verschillen ten opzichte van een ander te vinden. In feite, zelfs als ze niet significant, het bestaan ​​van deze kleine verschillen kunnen grote veranderingen in de algehele prestaties van uw website te brengen.

Als u het uitvoeren van een security audit in een website ontwikkeling context, heb je twee opties: de controle zelf uit te voeren (door het uitvoeren van handmatige veiligheidscontroles), of om een ​​in te huren om dit voor u uit te voeren (door middel van het gebruik van geautomatiseerde gereedschap ). Als u het uitvoeren van uw eigen audit, zal het nodig dat je leert over de meest recente bedreigingen van de veiligheid, op te sporen eventuele kwetsbaarheden en vervolgens vast te stellen hen. Dit proces kan tijdrovend zijn, maar de resultaten van de evaluatie kan u verrassen op de lange termijn - uw site kan opnieuw besmet raken, terwijl een stevige zou kunnen ontdekken van nieuwe of herstelde de beveiliging gaten of gaten in uw software die kan worden misbruikt door hackers.

Als u besluit om een ​​bedrijf in te huren om de security audit uit te voeren, moet u rekening houden met het feit dat je niet de tijd alle veiligheidscontroles het zelf uit te voeren hebben. en zijn niet in staat om het werk zelf te doen (of u misschien niet de kennis of tijd om het zelf te doen). Echter, als u kiest voor de tweede optie, een bedrijf kan een meer gedetailleerd overzicht van uw website uit te voeren en in staat om u te voorzien van een overzicht van de algehele veiligheid houding zal zijn.

Ook interessant

Website beveiliging

Hoe u websitebeveiliging gebruikt om uw site veilig te houdenWebsitebeveiliging is in feite de procedure om uw site zo veilig mogelijk te maken tegen ...

Lees verder

Databeveiliging Interne Netwerk

Web Security Pakketten Voor Een Betere Beveiliging Van De WebsiteIn de zakenwereld, beveiliging van de gegevens is de primaire zorg. De meerderheid v ...

Lees verder

Databeveiliging Online

Tips voor het Kopen van Data Security OnlineBeveiliging van de gegevens online is een grote zorg voor bedrijven vandaag de dag. Het is de nieuwste man ...

Lees verder