Als u te schoppen de bal in de schenen, zult u een schop naar add hoogte nodig hebben. Schop de bal met de handen, waardoor de schenen vergrendeld stevig op de weg naar beneden. Deze methode wordt de "Anchor" Parabolas" techniek. U kunt het volledige bereik van de arm uit te breiden, zodat de lengte van de onderarmen niet wordt beperkt door de schenen en de lies spieren.

Een variant van deze techniek wordt de "Anchor" Parabolas" methode. In dit geval heeft u de schenen te gebruiken, en de lies en scheenbeen spieren om de bal te pakken en zet deze op zijn plaats voor uw trap is voltooid. Hierdoor kan de kick raakte de bal met de kracht van de kick, en zet het neer.

Soms een bal schopt is een poging om iets, zoals een rubberen band versneld. Maar in voetbal, schoppen is onderdeel van een veel grotere tactische beweging. En een voetbal kick is niet alleen een doel op zich, maar ook een middel om een ​​breder doel dienen.

Kicking een bal in het voetbal is een full-blooded militaire spel van de voeten, benen en dijen. Kicking een bal is een uitdaging die de spelers te delen. Een bal is de beweging van een fysieke kracht.

Kick een bal. Kick een bal. Kick een bal.

Ik denk niet dat het schoppen van een bal is een hersenen oefening, of zelfs dat het een sport. Kicking een bal is de manier waarop de voetbal wereld, en de sport, zijn geboren. Het is de manier waarop de sport verandert, beweegt, evolueert, en morphs zelf. Kick een bal.

.

Ook interessant

Trappen

Als u te schoppen de bal in de schenen, zult u een schop naar add hoogte nodig hebben. Schop de bal met de handen, waardoor de schenen vergrendeld st ...

Lees verder

Houten trappen

Houten Trappen - De 3 Factoren om te Overwegen Wanneer het Kiezen van een Houten TrapHouten trap kan een geweldige aanvulling op elk huis. Deze houte ...

Lees verder