Enkele voorbeelden van taalonafhankelijke tolken zijn Microsoft Office Writer, QuickBooks, Mozilla Firefox en WordPad. Op internet zijn taalspecifieke tolken beschikbaar.

Er zijn ook veel tolken te koop als vertaalsoftware, maar deze zijn meestal voor technisch gebruik. Het wordt ten zeerste aanbevolen dat u vertaalsoftware koopt die regelmatig werkt, aangezien u wellicht regelmatig teksten moet vertalen. Enkele voorbeeldsoftware zijn Transifex, iPhonon en N-Tripper.

Als u het zich niet kunt veroorloven om een ​​programma te kopen dat regelmatig werkt, kunt u een tolk inhuren. Hieraan zijn echter enkele grenzen, bijvoorbeeld wanneer een tolk niet goed is opgeleid. Als u een tolk met een slechte opleiding inhuurt, kan de vertaler de brontekst mogelijk niet correct interpreteren.

Veel online vertalers bieden hun diensten aan tegen een vergoeding. U betaalt alleen wanneer de service nodig is. Het wordt aanbevolen dat u niet probeert om gratis een vertaler te krijgen, omdat u niet weet hoe goed zij uw brontekst zullen interpreteren, tenzij u hen de kans geeft.

Het is mogelijk om online naar tolken te zoeken door trefwoorden in te typen op de website van de website. Op deze sites staan ​​veel verschillende soorten tolken vermeld. Als u vragen heeft over tolken, kunt u deze op de website doorzoeken.

Er zijn ook enkele websites van goede kwaliteit die u kunnen helpen bij het vinden van tolken. Als u snel en goedkoop een tolk wilt vinden, kunt u zoeken op online message boards.

Bovendien bieden sommige universiteiten lessen in het vertalen van de ene taal naar de andere. Hierdoor kun je een tolk op de universiteit hebben die je om de paar weken zal ontmoeten, afhankelijk van de tijd die je nodig hebt voor de tolk. De meeste online cursussen bevatten ook oefentolken die u kunt gebruiken.

.

Ook interessant

Vertalingen

Vormen Van Horizontale En Verticale Vertalingen Voor Uw GrafiekenVertalingen zijn zeer noodzakelijk voor een vertaling naar accuraat en correct zijn. ...

Lees verder

Tolken

Enkele voorbeelden van taalonafhankelijke tolken zijn Microsoft Office Writer, QuickBooks, Mozilla Firefox en WordPad. Op internet zijn taalspecifiek ...

Lees verder

Vertaalbureaus

Wat zijn de voordelen van het inhuren van vertaaldiensten?Het inhuren van een vertaalbureau Voordelen van het inhuren van een vertaalbureau: De voorde ...

Lees verder