Soorten Aansluitingen

Klemmen inrichtingen voor verbinding met telecommunicatienetwerken, die doorgaans op verschillende niveaus in de communicatienetwerken. Enkele veel voorkomende terminals zijn onder meer:

Cisco Systems. De meest gebruikte terminal Cisco, dat ook bekend staat als Cisco Systems. Dit komt omdat dit systeem is ontworpen door Cisco, waarin veel verschillende kenmerken gemeen met de Cisco Systems heeft.

Analog-Digital Converters (ADC). Een analoog-digitaal omzetter (ADC) is een inrichting voor het omzetten van analoge signalen in digitale degenen, die vervolgens worden verzonden via digitaal-analoog omzetters. Naast het gebruik als terminals, enkele van de meest gebruikte analoog-digitaal omzetters omvatten D-Sub, HDMI, USB 2.0 en RCA ingang / uitgangsaansluitingen.

Serial Port. Een van de meest gebruikte typen terminals in de wereld is de seriële poort, die werd uitgevonden door AT & T.

Digitaal-analoog converter (DAC). Enkele van de populaire analoog-digitaal converters zijn DVI, VGA en DVP. Andere populaire analoog-digitaal converters zijn coaxiale kabels, coaxiale digitale kabel, digitale optische Interface (DVI), Analoge Video Interface (AVI), en Digital Audio Interface (DVI).

Eindapparaten zijn gewoonlijk aangesloten tussen apparaten via seriële poorten, digitaal-analoog omzetters (DAC), analoog-digitaal converter (ADC), of via analoog-coaxiale kabel (ADC).

Ook interessant

Tijdregistratie

Waarom Is Er Tijd Opname-Apparaten?Als we horen het woord "Tijdregistratie" we automatisch denken aan de meest recente incarnaties van deze technologi ...

Lees verder

Opvolging Bezoekers

Tijdregistratie is de volgende beste ding om moderne communicatie-technologieën, vooral in de huidige maatschappij. Het kan u helpen met het ontwikkel ...

Lees verder

Personneelsplanning Systemen

Het Belang van Cleaning Service Planning-SystemenDe wereld van schoonmaak planning systemen kunnen worden ontmoedigend voor een beginner die net is be ...

Lees verder