De leden van de PSPD mogen niet alleen 24 uur per dag dienen, maar kunnen ook verplicht worden om 's nachts bepaalde locaties of gebieden te bewaken. Soms omvatten deze opdrachten het bewaken van een bedrijf in het gebied of het tegelijkertijd beschermen van een bedrijfsgebied.

Een PSPD is meestal verantwoordelijk voor het beschermen van een persoon tegen geweld, diefstal, vandalisme en vele andere soorten misdrijven. Het is ook verantwoordelijk voor het bieden van veiligheid aan een groep mensen, meestal bestaande uit leden die samenwerken. PSPD's worden meestal gebruikt om bedreigingen voor de levens van degenen die ze beschermen te voorkomen en om bescherming te bieden wanneer er andere personen bij zijn. Ze zijn ook verantwoordelijk voor het beveiligen en beveiligen van een gebied voor het geval een lid van het publiek zijn huis of bedrijf moet verlaten en dit niet kan.

Ambtenaren die in deze hoedanigheid werken, moeten eerst een achtergrondcontrole en een opleiding tot politieagent ondergaan en vervolgens door de lokale politie worden gecertificeerd om PSPD's te worden. ze moeten dan ten minste een jaar of twee proeftijd doorbrengen op de afdeling om ervoor te zorgen dat ze gekwalificeerd zijn om voltijds te werken. gedurende de tijd dat het apparaat in bedrijf is. Tijdens deze proeftijd zullen ze eraan werken om te voldoen aan de richtlijnen van de afdeling en zullen ze nauwlettend worden gevolgd op mogelijke problemen die zich kunnen voordoen terwijl ze dagelijks werken.

De vereisten van een PSPD variëren sterk, afhankelijk van waar het apparaat zich bevindt en wat het beschermt. Als een officier een prominente functie heeft, zoals een privédetective, moet de eenheid veel hogere eisen stellen en zich in een gebied met veel criminaliteit bevinden, zoals een bank of een bedrijf.

Om een ​​PSPD te worden, moet men een lange en gedetailleerde sollicitatie voor de functie voltooien en vervolgens een grondige training en een achtergrondcontrole ondergaan om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de kwalificaties en vereisten. De aanvrager moet ook ervaring hebben met werken in een gebied met veel criminaliteit voordat ze worden toegelaten tot het programma. Na het afronden van hun opleiding zal de PSPD een uitgebreide opleiding volgen en gecertificeerd zijn om te mogen werken.

.

Ook interessant

Brand

Brandveiligheid - Vermijd Deze 5 Fouten Voordat Je VerbouwenBrandpreventie is de wetenschappelijke studie en de praktijk van het minimaliseren van de ...

Lees verder

Toegang

Hoewel deze mensen die je de expertise die u nodig hebt te bieden, zijn ze ook gaan om u geld kosten, en je moet er zeker van zijn dat u de juiste se ...

Lees verder

Persoonlijke Bescherming

De leden van de PSPD mogen niet alleen 24 uur per dag dienen, maar kunnen ook verplicht worden om 's nachts bepaalde locaties of gebieden te bewaken. ...

Lees verder