die de woorden alleen in één taal horen. Als een student tweetalig is, kan hij gemakkelijk overschakelen van het ene type taal naar het andere.

Als u kinderen hun twee of meer soorten talen leert, geeft u ze de kans om vertrouwd te raken met de verschillen tussen de talen. Het resultaat is dat ze zich vollediger en effectiever kunnen uiten wanneer ze met anderen communiceren.

Door meer dan één taal te leren spreken, kunnen ze hun woordenschat ontwikkelen. Als volwassenen zullen ze meer boeken in verschillende talen kunnen lezen en zullen ze de geschreven taal vloeiend kunnen spreken. Kortom, tweetaligheid zal hun leven verrijken. Ze zullen een rijker leven kunnen leiden als gevolg van het ontwikkelen van een sterkere woordenschat. Door tweetaligheid kunnen ze beter met anderen communiceren.

Veel kinderen gebruiken in gesprekken slechts één taal. Dit is een vergissing. Door twee of meer talen te gebruiken, zullen ze worden blootgesteld aan een breder vocabulaire. Dit is vooral handig als de ouders van de kinderen uit verschillende culturen komen. Omdat de kinderen aan meer dan één taal worden blootgesteld, zullen ze ook aan nieuwe manieren van praten worden blootgesteld.

Talen leren kan geweldig zijn, maar er zijn enkele risico's aan verbonden. In feite kan het leren van meer dan één taal een slecht idee zijn. als uw kind niet de juiste motivatie heeft. Tweetalige kinderen moeten een positief voordeel zien bij het leren van meerdere talen, aangezien de voordelen talrijk zijn.

Een goed voorbeeld hiervan is voor een ondernemer. Hij moet Engels leren om met klanten te kunnen communiceren, maar hij moet ook de tijd nemen om Spaans of Frans te studeren. Als hij alleen Engels leert, heeft hij geen voordeel bij het onderhandelen met klanten in het Spaans of Frans.

.

Ook interessant

Ict

De rol van ICT in het hoger onderwijsICT helpt studenten hun leerproces te beheren, hun kennis objectief te bekijken, creatief actie te ondernemen, th ...

Lees verder

Management En Hr

De rol van management en HR in uw bedrijfManagement en hij is een relatief nieuw concept voor mensen. Gezien het relatief recente concept is de onbek ...

Lees verder

Ontspanning

Leer omgaan met moeilijke situaties. Leer anderen te accepteren zonder defensief te worden. Leer mediteren. Meditatie kalmeert je geest en geeft je d ...

Lees verder