Hoe u een online back-upservice kiest die uw gegevens voorziet van tools

Met de beste online back-upservice, ook wel online back-upservices (of online back-upservice) genoemd, kunt u gegevensrampen voorkomen. De meest betrouwbare gegevensback-up van de service, Acronis True Image (TQi), beschermt uw back-upbestanden op de servers van het bedrijf met codering volgens industriestandaard.

Online Backup Service

U kunt ook een IT-service kiezen die online hersteloplossingen biedt. U kunt deze online services gebruiken als een vangnet tegen uw andere online back-ups als uw online back-upsysteem crasht. De herstelsoftware maakt een back-up van al uw gegevens, inclusief uw systeeminstellingen, configuraties en toepassingen, op uw eigen computer of een andere computer met internetverbinding en een actieve internetverbinding.

Een online back-upservice helpt ook om uw netwerk te beschermen tegen gegevensverlies. Aangezien de service een online back-up van uw bestanden en mappen biedt, kunnen ze uw bestanden lokaliseren als er een probleem is met uw netwerk. Ze kunnen ook zoeken naar bestanden en mappen op andere computers en u informatie over hen en andere gebruikers van die computer geven. Dit helpt u om verloren gegevens zo snel mogelijk te herstellen.

De service geeft u ook updates over hoe uw gegevens worden opgeslagen. U kunt deze informatie op het dashboard van uw service krijgen, zodat u uw online back-up kunt bijhouden, aangezien deze uw gegevens beschermt. Uw serviceprovider kan u ook waarschuwen als uw online back-up mislukt, zodat u de tijd heeft om stappen te ondernemen om ervoor te zorgen dat deze op een veilige manier mislukt. U kunt uw waarschuwingen krijgen van uw serviceprovider of per e-mail of sms.

Als onderdeel van uw online back-upservice moet uw serviceprovider u software leveren waarmee u gemakkelijk een back-up op uw computer kunt maken. De service moet u ook een softwaretool bieden waarmee u de back-upsoftware op meerdere computers kunt installeren.

Ook interessant

Reparaties Laptop

Tips voor het repareren van laptopsAls u uw laptop laat repareren door de professionele service van uw plaatselijke laptopreparatieservice, kunt u zo ...

Lees verder

Reviseren Laptops

Hoe IT-Outsourcing Kan Uw Bedrijf Meer CompetitiefVoor zowel nieuwe als bestaande IT-professionals, de behoefte aan IT-diensten die onder meer het ver ...

Lees verder

Reviseren Devices

Waarom Moet U Uw Eigen IT-Diensten?Als u een werknemer van een bedrijf dat voortdurend met behulp van vervangbare onderdelen in haar machines, dan is ...

Lees verder