Als uw woning is beschadigd als gevolg van u niet de diefstal of inbraak onmiddellijk te melden, zal uw verzekering vergoedt de schade. Maar je moet nog steeds om het eigen risico te betalen op uw claim als u wilt dat de vergoeding van de verzekeringsmaatschappij te vorderen.

Dus nu weten we wat de verzekering dekt, en we weten dat het komt met een eigen risico en claims proces. Maar als we willen weten hoe we moeten gaan over het beschermen van ons eigendom van inbraken, wat voor soort verzekering is de beste? Of hoe lang duurt de vordering proces?

van een inbreker Extra deksel op uw verzekering zal je beschermen tegen schade als gevolg van uw goederen worden gestolen of beschadigd. Als u zich in een gebied waar je inbraak kan vinden in de off-season, kan dit alles wat je nodig hebt. De meeste verzekeringsmaatschappijen bieden Inbrekers Gereedschap Dek af met een premie voor uw beleid aan te passen.

Theft Protection aan de andere kant is meestal voor woningen, al heb je een vergelijkbaar product dat geschikt is voor bedrijven zou kunnen vinden. Theft Protection is uitgebreider dan Inbrekers Gereedschap Cover en covers nog veel meer dingen. Het biedt ook persoonlijke aansprakelijkheid bescherming, dus als je een slachtoffer bent, heb je alle hulp en bijstand die u nodig heeft om uw claim na te streven.

Het Inbraak verzekeringspolis zal u voorzien van een veilige plek om te wonen, de bescherming van uw huis, en de gemoedsrust te weten dat als u een slachtoffer van inbraak te worden, zul je worden gecompenseerd. U ontvangt ook een telefoonnummer aan de verzekeringsmaatschappij te bellen voor hulp als je een slachtoffer van inbraak hoeft te worden.

Je hebt ook mogelijkheden als het gaat om een ​​inbraak of diefstal beleid. Gereedschap Insurance beleid van een inbreker heeft alleen betrekking op uw woning verliezen, terwijl een Theft Protection beleid alle basissen is bestemd voor: inbraak, diefstal, beschadiging en verlies van items, met volledige gemoedsrust.

.

Ook interessant

Inbraakbeveiliging

InbraakalarmsysteemInbraakbeveiliging is de bescherming van eigendommen door een inbreker. Inbrekers kunnen elke persoon of groep zijn die probeert to ...

Lees verder

Alarmbeveiligingsysteem

Inbraakalarmsystemen die uw huis beschermen tegen inbrekersMet de opkomst van nieuwe huisbeveiligingsproducten, zou u in de verleiding kunnen komen om ...

Lees verder

Alarmdetectiesysteem

Inbraak Alarm Detectie Alarm SystemenInbraak Alarm Detection is een nieuw concept dat zal niet alleen verbetering van de beveiliging van uw huis, maar ...

Lees verder