Het tweede onderdeel van het programma dat het wordt betaald One biedt premium diensten tegen een maandelijkse vergoeding.

Het is een geweldige manier om bij te houden van de behoeften en wensen van uw medewerkers te houden. Het helpt je ook bij het kiezen van de juiste kandidaten voor u en uw bedrijf. Het hele systeem is aan te passen en het management team kan de voorkeuren van de verschillende afdelingen ingesteld op de behoeften van verschillende afdelingen te voldoen.

De systemen ook toestaan ​​gemakkelijke toegang tot bijgewerkte functiebeschrijvingen, openingen, salaris tabellen en overdracht verzoeken. Er is een tracking systeem waarbij de managers de details van de open posities kunt invoeren en bijhouden van hun vorderingen. Het systeem zal automatisch een e-mailbericht aan de werknemers te sturen wanneer er wat nieuwe informatie met betrekking tot de opening of salaris in het geval dat een functieomschrijving wordt bijgewerkt.

Website statistieken zijn ook beschikbaar op het sociaal secretariaat website. Deze statistieken omvatten werknemers dagelijkse activiteit, laatste login, werktijden, het delen van links activiteit, customer follow-up en nog veel meer.

Als u van plan bent om uw human resource management afdeling te bouwen dan sociaal secretariaat is een perfecte oplossing voor u. U kunt genieten van alle voordelen van een traditionele HR-afdeling, zonder de risico's van de kosten.

.

Ook interessant

Human resources

Een korte discussie over menselijk kapitaalHuman resources verwijst naar de groep mensen die het hele personeelsbestand van een bedrijf, organisatie, ...

Lees verder

Sociaal Secretariaat

Het tweede onderdeel van het programma dat het wordt betaald One biedt premium diensten tegen een maandelijkse vergoeding.Het is een geweldige manier ...

Lees verder

Hr Diensten

In gevallen waarin deze gevallen als ongegrond worden beschouwd, helpen deze professionals om het nodige juridische advies te geven aan de HR-afdelin ...

Lees verder