Huis Buitenland Kopen

Hoe u een huis in het buitenland kunt kopen - Handige tips

Een huis kopen in het buitenland kan een goede manier zijn om een ​​tweede woning op een exclusieve plek te bezitten of om uw financiële portefeuille uit te breiden. Het kan zelfs met een woonkrediet in het buitenland: laten we eens kijken hoe het moet.

Bepaal eerst waar u wilt wonen. Dit kan zijn uit welk land u uw huis wilt kopen en het type woning dat u in gedachten heeft. Ga vervolgens op zoek naar een woning die bij u past. Beperk jezelf niet tot een bepaald gebied. Als u nog nooit eerder in het buitenland heeft gewoond, is het raadzaam om een ​​lijst te maken van de verschillende plaatsen waar u zou willen wonen voordat u begint met zoeken.

Een andere belangrijke factor waarmee u rekening moet houden, is hoeveel u kunt uitgeven. U kunt dit in uw voordeel gebruiken. Zorg ervoor dat u zich niet laat meeslepen door de vele aanbiedingen die u tegenkomt. Zorg er in plaats daarvan voor dat u alleen die aanbiedingen in overweging neemt die u daadwerkelijk kunnen helpen uw doelen te bereiken.

Als u een makelaar gaat inhuren om een ​​woning voor u te vinden, zal hij hoogstwaarschijnlijk van u eisen dat u hem een ​​vergoeding betaalt. Zorg ervoor dat u een goed idee krijgt van wat deze zullen zijn. Sommige agenten rekenen een eenmalige vergoeding en andere rekenen maandelijkse kosten.

U kunt ook worden gevraagd om een ​​commissie te betalen aan een bank of financiële instelling als u zich niet in de VS bevindt. Zorg ervoor dat u deze voorwaarden goed begrijpt voordat u ergens mee instemt.

Nu moet u weten of u financiering kunt krijgen of niet. Er zijn twee soorten financieringsbronnen die u kunt proberen: woningleningen van banken of financiële instellingen, en onroerendgoedleningen van particuliere verkopers, hetzij individuen of organisaties.

Voordat u papieren ondertekent met een woonkrediet van een bank of een organisatie, is het raadzaam dat u een makelaar inhuurt die u goed zal adviseren. Hij zal u adviseren over welke woning of lening geschikt is voor uw behoeften. en of u het zich kunt veroorloven.

U zult de prijzen van woningen op de verschillende online bronnen moeten vergelijken wanneer u naar uw woning zoekt. Dit zal u helpen de beste optie voor uw eigendom te vinden. Onderteken geen papieren voordat u absoluut zeker bent van een woning.

Het is verstandig om een ​​hypotheekmaatschappij te kiezen die is geregistreerd bij de Mortgage Company Regulatory and Development Authority (CMRA). Het belangrijkste doel hiervan is om u te beschermen tegen frauduleuze praktijken en misbruik.

Banken hebben beperkingen voor hoeveel ze u zullen lenen. U moet met uw bank overleggen over het maximale bedrag dat u kunt lenen. U moet ook meer te weten komen over hun beleid inzake sluitingskosten. U dient de rentetarieven van de geldverstrekker altijd op tijd te betalen.

Wanneer u een creditcard aanvraagt, moet u ervoor zorgen dat de score van uw kredietgeschiedenis goed genoeg is. Als u een creditcard wilt die geen jaarlijkse vergoeding heeft, moet u een uitstekende score hebben. Om goede deals met creditcards te krijgen, moet u ervoor zorgen dat u een stabiele betalingsgeschiedenis heeft.

Vergeet bij het kopen van een huis in het buitenland niet de hypotheek op tijd af te betalen. U moet een aantal jaren maandelijks betalen. U moet minimaal twintig procent van uw maandsalaris sparen voor het geval er iets met uw eigendom gebeurt.

Als u deze stappen correct volgt, zult u veel succes hebben bij het vinden van een plek om een ​​woning te kopen. Denk eraan, vergeet niet wat onderzoek te doen voordat u documenten ondertekent.

Ook interessant

Financieel

Het maken van een Financiële Portefeuille - Wat Is Het?Veel mensen zijn verbaasd om te ontdekken dat veel van de belangrijkste financiële beslissingen ...

Lees verder

Leasing

Een commercieel onroerend goed leasenEen leaseovereenkomst is in wezen een contract tussen een individu of een zakelijke entiteit en een financiële i ...

Lees verder

Accountants

De reden waarom Je Moet een AccountantEen professionele accountant is iemand die financiële functies, zoals financiële analyse of audits uitvoert. Ze ...

Lees verder