Echter, u misschien het betalen van een beetje meer dan wat je moet voor de onderdelen die u koopt uit de repair shop. U kunt ook proberen om zelf het toestel te herstellen. door de invoering van een nieuwe zekering in de Onderdakplaplaat. Als je eenmaal hebt vervangen van de zekering dient u de stekker van de airconditioner weer in.

De volgende stap die je moet doen is om te testen of de Onderdakplaat werkt, voordat u de reparatie te starten. Zet hem op en zorg ervoor dat het apparaat is het koelen van de gehele woning.

U moet ook het testen van de unit door hem op nadat u deze hebt ingeschakeld alle schakelaars en opende de deur en ramen. Wanneer kunt u het toestel inschakelt, wordt het apparaat moet beginnen met het koelen van het hele huis, zonder dat u daarvoor de draaiknop. Zo niet, betekent het dat uw Onderdakplaat niet werkt.

Na de vaststelling van de Onderdakplaat, moet u op de koelunit. Zorg ervoor dat u geen schade aan het apparaat, want het laatste wat u wilt is voor u om geld uit te geven alleen maar om uw toestel vernietigd, omdat u deze niet gebruikt.

Als u de reparaties, u moet nu wachten tot alles is afgekoeld voordat u het apparaat weer op de grond. Het is belangrijk dat u ervoor zorgt dat het toestel niet lek.

Als alles is afgekoeld, je moet nu in staat zijn om de stekker van de vervangende Oderdakplaplaat van de vermogensschakelaar. Zorg ervoor dat de aansluiting correct is en u moet in staat zijn om de macht van het apparaat. Als het apparaat nog steeds niet werkt, kunt u proberen om het probleem zelf op te lossen. als u het probleem niet kunt oplossen, kunt u contact opnemen met een professionele reparatie voor hulp.

Wanneer u klaar bent met het herstellen van uw Oderdakplaat, moet u controleren of alles goed werkt. en slaat het op voor een paar uur en zie hoe het wordt uitgevoerd voordat u de airconditioner weer.

.

Ook interessant

Bouw

Zo kan het bouwen van een gedeelte van een gebouw worden voltooid doordat iemand verplaatsen en verwijderen secties die niet correct gebouwd, terwijl ...

Lees verder

Bouwafwerking

Soorten afwerkingen voor uw commerciƫle eigendomEen gebouwafwerking is de coating die op een gebouw of andere constructie wordt gebruikt om het te bes ...

Lees verder

Bouwmaterialen

In een ziekenhuis wordt het bijvoorbeeld meestal gebruikt als fundering of fundering van gebouwen en niet alleen als constructiemateriaal, omdat het ...

Lees verder

Bouw

Interessante links